Goodbye to
boring flooring

MENU

Onze vloerkwaliteiten

Het vloeren-gamma van M4FOUR voorziet in de best denkbare functionele oplossing al naar gelang de bedoelde toepassing en wensen van de klant. Al onze producten zijn volledig gecertificeerd.
Voor de Europese markt is een uitgebreide CE-certificering van toepassing.

Premium E

De Premium E (event) is flexibel, licht en stevig tegelijk. De vloer is een schuimvinyl vloer waarbij de print aan de bovenzijde van het materiaal wordt geprint. Deze vloer is snel leverbaar en betaalbaar. Kortom; dit is de perfecte vloer voor evenementen, beurzen en exposities. Een vloer waar je echt een statement mee kunt maken. 

Specificaties Premium E

UNIEK
Belangrijkste specificaties van de Premium E vloer:

- 2mm PVC met geschuimde rug.

- Printbreedte tot 3,95m. 

- UV bestendige print.


AANVULLENDE INFORMATIE

Bij deze witte vloer staat de afbeelding op de bovenkant afgedrukt. Het lichte, flexibele materiaal is uitstekend te gebruiken tijdens evenementen en beurzen.

Standaard worden de rollen geleverd in een breedte van 4 meter met een maximale printbreedte van 3,95m. De lengte van een hele rol is maximaal 25 meter. 

TOEPASSINGEN

  • Beurzen
  • Evenementen

Premium D

De Premium D (domestic) is uitermate geschikt voor residentiële toepassingen. Het design van deze vloer wordt bovenop het PVC geprint en daarna voorzien van een speciale coating. Deze coating voorziet de vloer van een extra beschermingslaag en is ook los verkrijgbaar.

Specificaties Premium D

UNIEK
Belangrijkste specificaties van de Premium D vloer:

- 2mm PVC met geschuimde rug.

- UV bestendige print.

- Voorzien van M4FOUR coating.


AANVULLENDE INFORMATIE

Bij deze witte vloer staat de afbeelding op de bovenkant afgedrukt. Het lichte, flexibele materiaal is uitstekend te gebruiken tijdens evenementen en beurzen. De premium D wordt voorzien van een coating op de print. Hierdoor wordt de print beter beschermd tegen slijtage. 

Standaard worden de rollen geleverd in een breedte van 4 meter met een maximale printbreedte van 3,95m. De lengte van een hele rol is maximaal 25 meter.

 

Premium T

De M4FOUR Premium T is een ijzersterke productinnovatie en wordt in spiegelbeeld geproduceerd op een transparante LV met UV solvent inkt. Daardoor is er sprake van optimale bescherming van de print omdat de volledige toplaag van 2mm de beschermlaag van de print vormt. 

 

Specificaties Premium T

UNIEK
Belangrijkste specificaties van de Premium T vloer:

- Full colour UV bestendige print aan onderzijde van materiaal.

- Transparante geëxtrudeerde PVC met een dikte van 2mm.

- Classificatie 42.


AANVULLENDE INFORMATIE

De Premium T vloer is een transparante PVC vloer van 2mm waarbij de afbeelding aan de onderzijde in spiegelbeeld geprint wordt. De gehele dikte van de vloer vormt de slijtlaag. 

De rollen waarop Premium T geleverd worden, hebben standaard een breedte van 3,1 meter met een maximale printbreedte van 3 meter en een lengte tot maximaal 17 meter.

Premium Pro

De PRO vloer bestaat uit 5 lagen en biedt de allerzwaarste kwaliteit voor professionele toepassingen en intensief gebruik: scholen, shopping malls of vliegvelden. De print vormt 1 van de 5 lagen in de opbouw van de vloer en wordt beschermd door een 0,7mm slijtlaag. De PRO vloer is de zwaarst geclassificeerde vloer in het assortiment. 

 

 

Specificaties Premium PRO

UNIEK
De belangrijkste specificaties van onze PRO vloer:

- Gekalanderde rug (60% gerecycled).

- Dikte 2mm; voorzien van 0,7mm toplaag.

-Classificatie 43.


AANVULLENDE INFORMATIE

De PRO vloer is zeer geschikt voor ziekenhuizen, scholen en ruimtes waarin er veel van de vloer gevraagd wordt. De PRO is de zwaarste kwaliteit projectvinyl.

De rollen waarop de PRO wordt geproduceerd zijn standaard 4 meter breed met een maximale printbreedte van 3,95m. 

 

Unieke, custom design vinyl vloeren van hoge kwaliteit

Benieuwd naar onze kwaliteiten?

Ondernemers kunnen een M4FOUR Sample Gift Box aanvragen.

Advies nodig?
wij helpen u graag verder